Metaforen

Meer diepgang in Metaforencursus

Na Touch for Healt 3 is er de mogelijkheid tot een vervolgcursus: de Metaforencursus. Die wordt gegeven door speciaal daarvoor opgeleide instructeurs. In de Metaforencursus leer je werken met de metaforen van alle spieren. Na afloop kun je het lichaam balanceren enkel en alleen met gebruik van de metaforen.

 

Toelatingseisen

De Metaforencursus is grotendeels ontwikkeld door Matthew Thie, de zoon van John F. Thie. De cursus is een onderdeel van Touch for Health, maar wordt gegeven in een apart blok. Hiervoor moet je ten minste Touch for Health 3 hebben gevolgd; je hebt dan voldoende basiskennis, onder meer over de tweeënveertig spieren.

Een cursus heeft een minimale lengte van veertien uur. Per instructeur verschilt de verdeling van die uren; die kan uiteenlopen van een aantal dagdelen tot twee dagen. Om deze cursus te volgen moet je Touch for Health 3 hebben afgerond.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.