Over ons

Touch for Health Nederland

Touch for Health Nederland heeft als voornaamste taak meer bekendheid te geven aan Touch for Health. Daarnaast is het een verbindende schakel tussen alle partijen in het land die werken met Touch for Health als basis. Therapeuten en instructeurs, maar ook opleidingen en beroepsverenigingen.

 

Platform vol informatie

Deze website is een ontmoetingsplek voor iedereen die al dan niet beroepsmatig te maken heeft met Touch for Health. Via de website geven we geïnteresseerden voorlichting over Touch for Health. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Er is een forum waar instructeurs ervaringen kunnen uitwisselen en waar we interessante artikelen kunnen plaatsen.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.