Professionals

Voor iedereen die werkt met Touch for Health

In Nederland zijn veel professionals betrokken bij Touch for Health. In de eerste plaats natuurlijk de erkende instructeurs, die de kennis van John F. Thie doorgeven aan iedereen die dat wil. Er zijn kinesiologen – het vakgebied dat ooit begon bij Touch for Health – en tal van andere therapeuten die de methode op de één of andere manier opnemen in hun curriculum.

Voor al deze professionals is er Touch for Health Nederland. Met een website vol informatie over de nieuwste ontwikkelingen in binnen- en buitenland, een forum om vragen en ervaringen uit te wisselen en de mogelijkheid je cursussen onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.