Certificaat bestellen

Certificaten voor je cursisten

NNa succesvolle afronding van de Trainingsweek Touch for Health en het gevolgd hebben van de Proficinecy day’s kun je zelf gaan lesgeven. Je krijgt dan toegang tot de website van het International Kinesiology College (IKC), waarvoor je een eigen inlogcode ontvangt.

 

Hoe bestellen?

Wanneer je gaat lesgeven, hebben je cursisten recht op een internationaal erkend certificaat. Bestel je certificaten voor het einde van de cursus met het formulier hiernaast. Kosten zijn € 3,00 per certificaat. Je ontvangt een factuur; na betaling krijg je een e-mail met de nummers van de certificaten. Voer de nummers in op de website van het IKC. Vervolgens maak je voor elke cursist een genummerd certificaat aan, die je downloadt en uitprint op stevig papier.

Naam instructeur (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Aantal certifaten (verplicht)

Welke cursus (verplicht)

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.