Faculty Member

Aangewezen vanuit IKC

Met Touch for Health wordt in de hele wereld gewerkt. Kennis wordt overgedragen via officieel erkende cursussen en opleidingen. Vanuit het International Kinesiology College (IKC) wordt daarvoor in veel landen een eindverantwoordelijke aangewezen: de faculty member. Voor Nederland is Paulien de Roos sinds april 2016 officieel Faculty Member. De Faculty Member is bevoegd in het geven van de Trainingsweek Touch for Health en de updates voor de Touch for Health instructeurs. Ook bepaalt de Faculty Member welk cursusmateriaal erkend wordt in Nederland. De Faculty Member zorgt voor informatieoverdracht van kennis en nieuws vanuit de IKC aangedragen zodat de Touch for Health-instructeurs zo goed mogelijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.