Touch for Health Trainingsweek

Als je zelf instructeur wilt worden

Na afronding van de Touch for Health-basiscursussen 1, 2, 3 en 4 kun je de instructeurscursus Touch for Health volgen. Als verdieping voor jezelf of omdat je wilt gaan lesgeven in Touch for Health.

De cursus wordt jaarlijks gegeven in de laatste week van oktober in 7 aaneengesloten dagen. Tijdens de cursus wordt dieper ingegaan op de materie en worden didactische werkvormen behandeld. Daarnaast is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling als instructeur. De cursus wordt gegeven door de Faculty Member. Neem met haar contact op als je meer wilt weten.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.