Metaforen Instructeursdagen

Metaforencursus geven

Voor Touch for Health-instructeurs bestaat de mogelijkheid om de Metaforen Instructeursdagen te volgen. Na afronding van de tweedaagse cursus ben je bevoegd om de Metaforencursus te geven.

 

Voor je cursisten met Touch for Health 3

Onderwerp van de Metaforencursus is het werken met de metaforen van alle spieren. De cursus is grotendeels ontwikkeld door Matthew Thie, de zoon van John F. Thie. Ze is onderdeel van Touch for Health, maar wordt gegeven in een apart blok. Je cursisten kunnen de Metaforencursus volgen na het afronden van Touch for Health 3. Ze hebben dan voldoende basiskennis in huis, onder meer over de tweeënveertig spieren.

De Metaforen Instructeursdagen zijn te volgen bij de Faculty Member Paulien de Roos.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.