Aanbevolen cursusinhoud

Cursusinhoud Touch for Health 1, 2, 3 en 4

De inhoud van de Touch for Health 1, 2, 3 en 4 is grotendeels voorgeschreven door het International Kinesiology College (IKC). In het Handboek Touch for Health staat ook een indeling – die kan afwijken van de indeling van de IKC.

 

Aanbeveling

Om verwarring te voorkomen doet Touch for Health Nederland een aanbeveling voor de inhoud van elk van de vier cursussen welke grotendeels overeenkomt met datgene wat terug te vinden is op de website van de IKC. Die dient als houvast bij de invulling van je eigen cursus. Bij het IKC wordt een minimum van 15 uur per module gehanteerd. In Nederland gaan we uit van een minimum van 18 uur per module.

Inhoud Touch for Health 1
Inhoud Touch for Health 2
Inhoud Touch for Health 3
Inhoud Touch for Health 4

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.