Touch for Health 2

Cursusmodule Touch for Health 2

In deze cursus leer je veertien nieuwe spiertesten toepassen. Je ontdekt welke emoties verbonden zijn aan elk van de vijf elementen en leert daarmee te werken.

Andere onderwerpen:
–   werken volgens het meridiaanwiel
–   werken met de alarmpunten in connectie met overenergie
–   accupressuur ter versterking

Na afloop van de cursus ben je in staat om iemand een uitgebreidere balans geven met inzicht in emotionele achtergronden.

Een cursus heeft een minimale lengte van achttien uur.* Per instructeur verschilt de verdeling van die uren; die kan uiteenlopen van zes dagdelen tot drie dagen. Om deze cursus te volgen moet je Touch for Health 1 hebben afgerond.

 
 
* Vanuit Amerika is minimaal vijftien uur voorgeschreven, in Nederland hebben we dat uitgebreid naar achttien uur.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.