Zelf aan de slag

Touch for Health is voor iedereen

De Touch for Health-methode is toegankelijk voor iedereen die meer balans in zijn of haar leven wil. De beste manier om er kennis mee te maken is het volgen van een cursus. Of ga met klachten naar een professional.

 

Zelf aan de slag met Touch for Health

Touch for Health is van oorsprong ontwikkeld voor iedereen, dus ook voor niet-professionals. In een cursus leer je de technieken zelf toepassen in je dagelijks leven, bij jezelf of een ander. Er zijn vier basiscursussen of modules. De modules zijn na elkaar te volgen. Ze worden verspreid in Nederland aangeboden door Touch for Health-instructeurs. Je leert hoe je met meer balans door het leven gaat. Een verrijking van je dagelijks leven.

 

Naar een kinesioloog of Touch for Health-therapeut

Heb je klachten, dan kun je naar een Touch for Health-therapeut of een kinesioloog. Kinesiologen werken met de spiertest – op basis van Touch for Health. Ze zullen je helpen in balans te komen.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.