Trainingsweek Touch for Health

Zelf instructeur worden?

Wellicht ben je na afronding van Touch for Health 1, 2, 3, en 4 zó enthousiast, dat je je erin verder wilt ontwikkelen. Bijvoorbeeld om de diepgang te vergroten of omdat je er zelf les in wilt geven. Dan kun je de Trainingsweek Touch for Health volgen. Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de spiertesten, achtergronden en didactische werkvormen. Om instructeur te worden dien je ook de 2 Proficiency day’s te volgen.( met als uitzondering voor diegenen die aan 1 van de Kinesiologie opleidingen in Nederland afgestudeert zijn.) Indien je (nog) geen instructeur wilt worden kun je deze week ook volgen als verdiepingsweek.

Proficiency day’s. Dit zijn 2 dagen waarin heel praktisch alle spiertesten en technieken doorlopen worden omdat hier tijdens de Trainingsweek geen tijd voor is. Aan het einde wordt een schriftelijke toets afgenomen.

Meer over de Trainingsweek Touch for Health

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.