Themadag ‘Vingermodes’

Themadag ‘Vingermodes’

Herken je dit? Je hebt Touch for Health 1 t/m 4 afgerond en zoveel technieken tot je beschikking gekregen dat je niet zo goed weet wanneer je wat gaat gebruiken.

Kinesiologie gaat uit van het principe dat iedere onbalans terug te voeren is op 1 van de 3 zijden van de driehoek t.w. structuur, chemie en psyche, aangevuld met elektromagnetisch. Als ervaren therapeut maar ook als beginnend cursist, heb je vaak vele technieken tot je beschikking om de balans te herstellen. De keuze om één van die technieken te gebruiken wordt veelal met het hoofd of het gevoel gemaakt.

Tijdens deze Themadag leer je een keuze te maken op basis van spiertesten met behulp van vingermodes. Er wordt je een basis-werkmethode geleerd waar ieder kinesiologisch consult mee kan worden vormgegeven en waar ook andere technieken en methoden die je in je rugzak hebt (Reiki, Shiatsu, Quantum Touch, etc. etc.) een plaats kunnen krijgen.

Voordelen van deze werkmethode
–   leren indelen en toepassen van hetgeen je aan modules hebt gevolgd
–   op het individu afstemmen van je handelingen (de spiertest bepaalt!)
–   kunnen controleren van wat je hebt gedaan

Het beste kun je de cursus volgen direct nadat je Touch for Health 4 hebt afgerond! Maar daarna is deze dag nog net zo waardevol. We werken met het manual dat door Marian Pijnenburg en Monique v.d. Starre is geschreven.

Voorwaarden
Aantal lesuren: 8
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 – 4

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.