Cursussen

Cursussen Touch for Health

Er zijn voor Touch for Health vier basiscursussen: Touch for Health 1, 2, 3 en 4. Je volgt de cursussen op volgorde, dus vanaf 1. Je kunt het natuurlijk ook bij één of twee houden. Wil je meer verdieping, dan kun je verder met de Metaforencursus en – als je zelf wilt lesgeven – de Instructeurscursus. Hiernaast worden in binnen- en buitenland uiteenlopende verdiepingscursussen aangeboden.

De cursussen die u terug vindt op deze website zijn uitsluitend cursussen die direct werken met de technieken en protocollen van Touch for Health.

 

Wat leer je in de cursussen?

Gedurende de cursussen ontdek je hoe energie werkt en wat meridianen zijn. Belangrijk zijn de spiertesten. Je leert de tweeënveertig spieren testen in relatie tot de veertien hoofdmeridianen. Andere onderdelen zijn onder meerde wet van de vijf elementen, de middag-middernachtwet met de bijbehorende emoties, reactieve spieren, eenvoudige stressrelease, breinintegratie en eenvoudige technieken voor pijnrelease.

Touch for Health 1
Touch for Health 2
Touch for Health 3 
Touch for Health 4 
Touch for Health Metaforencursus
Touch for Health Instructeurscursus

 

Certificering

Volg je de cursussen bij een erkende Touch for Health- en Metaforen-instructeur, dan ontvang je na afloop een internationaal erkend certificaat. Hiermee kun je terecht bij de drie beroepsopleidingen voor kinesiologie in Nederland: het Welkin, de NSK en Topki.

Over ons

Touch for Health Nederland is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in Touch for Health. Daarbij is deze website een ontmoetingsplek voor mensen die al dan niet beroepsmatig te maken hebben met Touch for Health.

Ons doelstelling is het geven van voorlichting over de Touch for Health-methode, instructeurs en cursussen. Ook delen we informatie over nationale en internationale ontwikkelingen in het vakgebied. Op een besloten forum kunnen instructeurs en therapeuten ervaringen uitwisselen en plaatsen we interessante artikelen.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer nieuws over ontwikkelingen in het vakgebied. Meld je aan, dan houden we je via e-mail op de hoogte.